Despre Projet

HomeDespre Projet

Începând cu anul 1990, compania PROJET (cunoscută inițial sub denumirea AGRITALIA) a fost întotdeauna angrenată în fabricarea de utilaje agricole, în special în fabricarea de echipamente pentru protejarea plantelor și recoltelor, precum pulverizatoarele, aspiratoarele de praf și erbicidele, extinzându-și ulterior gama de produse cu pulverizatoare, mărunțitoare, elevatoare hidraulice, aspiratoare de praf, întinzătoare și altele, ajungând ca în prezent să producă o gamă completă și avansată tehnologic demnă de invidiat.

Toate acestea se datorează inspirației, inventivității și alegerilor exacte făcute de fondator (Ms.Luigi Blasi), care reprezintă forța motrică a companiei și totodată centrul administrativ și comercial al acesteia. Putem afirma că, în prezent, PROJET înseamnă o realitatea modernă, dinamică și organizată, împreună cu toate celelalte companii Progroup și satisface integral nevoile agricultorului modern.

Crearea constantă a tuturor componentelor, implementarea artefactelor aferente, testele practice continue fac ca produsele PROJET să fie extrem de calitative și competitive.
Toate procesele de producție sunt desfășurate în fabricile noastre prin implanturi inovatoare și avansate din punct de vedere tehnologic, precum implantul formării rotative a tuturor elementelor realizate din polietilenă, presa cu injecție, pentru realizarea tuturor detaliilor din plastic, sistemul de implant cu email epoxidic al ultimei generații, departamentul de tâmplărie, dotat cu toate echipamentele necesare, precum și o îndoire unică tridimensională care permite construcția unui șasiu robust și eficient.

Prin introducerea acestor dispozitive moderne, împreună cu extinderea industrială, coroborate și cu o administrare prudentă, a devenit necesară extinderea suprafeței, astfel că activitatea comercială a companiei ocupă acum o zonă de aproximativ 43.000 de metri pătrați din care sunt acoperiți 20.000 de mp.

PROJET dispune de propria rețea comercială, elaborată la nivelul întregii țări de origine și este reprezentată de inspectori, agenți și dealeri profesioniști și calificați. Toate produsele sunt furnizate la termen, într-o perioadă foarte scurtă de timp, mulțumită unei excelente gestionări a lanțului de aprovizionare internă și beneficiază de o flotă de vehicule pentru transport specific și pentru structuri permanente, precum sucursala din Imola (Bologna), care permite legăturile constante și imediate la nivel național. Întreprinderile noastre naționale, precum și cele din Spania și Portugalia, garantează prezența pe toate piețele, datorită retailerilor și importatorilor care finalizează internaționalizarea companiei, astfel încât aceasta să ocupe o poziție top la nivel național și internațional.

Punctele forte ale companiei sunt tendința constantă spre calitate, garantată prin certificarea ISO 901, satisfacția clientului, mereu în centrul fiecărei decizii comerciale, soluții inovatoare, respect pentru mediu, entuziasm pentru ceea ce facem, realizarea noilor obiective, capacitatea de adaptare rapidă la schimbările continue de piață. Toți angajații PROJET au datoria de a a-și îndeplini zilnic îndatoririle zilnice, dând dovadă de convingere și profesionalism depline.